Jornades sobre Moneda social

IMG_20180506_113116

Ací vos deixem un meravellós reportatge de les Jornades sobre Moneda Social del cap de setmana passat, al CSA La Mistelera, gràcies a la cortesia i generositat de Carme, de La Turuta de Vilanova i la Geltrú:

https://photos.app.goo.gl/j5mHgstf9be42wGh1

Com diu un company, les fotos tenen ànima, i reflecteixen molt bé l’ambient que es respirava. Gràcies, Carme.

Gràcies també a les companyes de l’EXMA, amb qui anem fent passetes de la mà cap a una economia més humana i més nostra.

També al CSA La Mistelera, una vegada més, per l’acollida.

Per suposat, un agraïment de cor a les companyes que van vindre, de manera desinteressada, a compartir amb nosaltres les seues experiències: Tereseta, Ivan i Álex, de FairCoop; Toni Yagüe, amb les Cooperatives Integrals; Roger de la XarxaEco de Tarragona; Ton i Carme de La Turuta; les companyes de Morvedre Cendra i Jose; i a Miguel Yasuyuki Hirota, des de l’Institut de Moneda Social.

I gràcies també a totes les companyes de les altres ecoxarxes que es van acostar a la Marina Alta per intercanviar amb nosaltres: EcoRed Chiva-Hoya de Buñol, SIL Meliana, Comunitat d’Intercanvi Horta Sud, Ecoxarxa Ribera alta del Xúquer, Ecoxarxa Plana Baixa i Red de Intercambio Estraperlo.

Estem preparant les gravacions de les xerrades del cap de setmana i els resums de la sessió d’indagació de diumenge. Només ho tinguem ho posarem a la vostra disposició.

Un pensament sobre “Jornades sobre Moneda social

  1. Un cap de setmana completet, que ens ha fet i.lusionat nos i agafar impuls, gracies x el treball

Deixa un comentari