Teixint Xarxa al Molí

Arriben les fotos d’un preciós dia d’intercanvis al CSO El Molí:

13494830_655945874561717_2795488334154174947_n

Pel matí, vam poder intercanviar roba, sabons, herbes, arròs, verdures, llibres, i moltes més coses, amb companys i companyes vingudes de l’Ecored Chiva Hoya de Buñol (ERHB), la Xarxa Local d’Intercanvi de Camp de Túria (ICDT) i l’Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer (ERAX).

Vam comprovar, una vegada més, que els moments d’intercanvi no ens permeten només omplir els cabassos i els armaris, sinó que ens ajuden a afiançar les relacions personals, que són les que van teixint la xarxa de confiança. Més allà del suport virtual que ens uneix, també sabem trobar moments per a tocar-nos i olorar-nos, com diu la nostra companya de La Marina.

A continuació, es va presentar el projecte d’A Tornallom, que naix amb la intenció d’enxarxar persones i col·lectius que es dediquen a treballar la terra, per a realitzar accions concretes de suport mutu.

Va arribar l’hora de dinar, i vam poder seure a menjar un plat d’arròs boníssim, fet amb verdures dels horts col·lectius de les nostres ecoxarxes: Casa Azahara i La Col·lectiva, preparat amb molt d’amor, gràcies a la col·laboració d’un bon grupet de persones.

Després de dinar i d’una breu sobretaula, vam fer un cercle per escoltar les experiències d’Antonio Martín (ICDT) i Javier Rodrigo (ERHB) amb La XXIV i l’Ecorebost, dos models de gestió dels intercanvis amb moneda social. La resta d’ecoxarxeres presents, de l’EXMA, ERAX i EXSV, del Banc del Temps de Gandia, i altres persones interessades en les xarxes d’intercanvi, vam poder aclarir alguns dubtes sobre les nostres xarxes, i conéixer millor la ferramenta que suposa l’Eco.

Trobareu un resum molt detallat de la xerrada al Bloc de l’Ecoxarxa Marina Alta.

També vam poder gaudir dels coneixements, l’experiència i la sensibilitat del nostre company José Maria Peirò al voltant de la lluna i les plantes aromàtiques i medicinals.

I, per tancar el dia, res millor que les Contraindicacions musicopoètiques de Mut i Nona, que ens van regalar un grapat de poesies musicades i cançonetes poètiques, molt de la terra, i carregades d’ironia i bon humor.

Gràcies a totes les persones, col·lectius i ecoxarxes que vau vindre al Molí a teixir xarxa.

I gràcies a les companyes del Molí,que ens han acollit amb el cor i amb els braços, i s’han unit a la nostra xarxa per a compartir el camí cap a l’autogestió i l’empoderament!!!

Ací vos deixem unes fotos del Backstage de l’encontre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s