EL MOLÍ EN XARXA

encontre_moli

Diumenge 19 de juny podrem gaudir d’una jornada d’intercanvis organitzada pel CSO El Molí, l’Ecoxarxa Marina Alta i l’Ecoxarxa Safor-Valldigna.

logo_moli logo_ecoxarxa

logoLetrasEXMA-transparente

Durant tot el dia hi haurà activitats per a compartir productes, serveis, sabers i experiències. Ací teniu el programa:

10:00 Encontre d’intercanvi. Productes artesanals i ecològics, serveis, tallers… un munt de coses que podrem intercanviar en Ecos o bescanviant. Teniu a casa coses que ja no utilitzeu? Dugueu-les, segur que algú sabrà aprofitar-les.

12:30 Tornalloms i rebost. Un dels problemes que ens trobem quan es treballa la terra és que l’activitat és difícil d’organitzar, i no sempre es poden preveure tots els imprevistos. Així, és fàcil que ens sorprenga una collita més abundant del que esperàvem que ens obliga a improvisar una elaboració,  o que una tempesta ens tombe la barraca del tomacar, o que s’haja de fer una esporgada al bancal i necessitem ajuda extra. Aquest és un bon moment per a exposar els nostres projectes i les nostres necessitats, amb l’objectiu de crear una xarxa de suport mutu a través de Tornalloms i, perquè no, un “banc d’eines”, amb ferramentes i màquines a l’abast de totes les persones i col·lectius que hi participen.

Aprofitem per a convidar-vos a participar en la reunió organitzativa del Rebost Ca la Ganya (el rebost de l’EXSV), dimecres 29 de juny (19:00), al c/ Sant Josep, 26, del Real de Gandia (https://goo.gl/maps/sCUPT5srwBD2).

14:00 Dinar. Paella de verdura. Recordeu apuntar-vos al Titanpad o bé escriviu al correu de dinamització de l’EXSV, abans de divendres a les 22:00:

Titanpad: https://titanpad.com/xSySC27a2Q

Correu: ecoxarxa.saforvall.dinamitzacio@riseup.net

16:00 Xerrada sobre moneda social. Coneixerem un poc millor aquesta ferramenta de transició cap a una economia més humana i col·laborativa. Podrem compartir les experiències de cada Ecoxarxa i saber com s’organitza cadascuna.

18:00 Taller: Cicles de la lluna i herbes aromàtiques. Ana Martínez, de l’Ecoxarxa Marina Alta, i José Maria Peiró, de l’Ecoxarxa Safor-Valldigna, compartiran amb nosaltres la seua experiència amb les plantes i veurem de quina manera influeix la lluna.

Ah, i podeu dur plantes per al Molí: productives, ornamentals, aromàtiques, medicinals… totes trobaran el seu raconet!

20:00 Música en viu. Per acabar el dia, comptarem amb l’espectacle de Mut i Nona (Contraindicacions musicopoètiques).

A continuació trobareu la ubicació exacta del Molí: https://goo.gl/maps/jNv83E6nTn72

És aconsellable, sempre que siga possible, vindre a peu, en bici, compartir cotxes, i aparcar en les zones assenyalades:

12799293_606006719555633_6185783802876029323_n

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s