Começa a caminar la CooperActiva, el rebost de l’Ecoxarxa Marina Alta

El punt d’intercanvi de la CooperActiva de Murla, ja és una realitat!

CAM01869

El passat 8 de setembre, un grup d’ecoxarxeres de la Marina Alta i de la Safor, ens vam reunir amb Alberto i Jesús, de la CooperActiva de Murla (Marina Alta).

CAM01753

Els nostres companys van proposar l’antiga cooperativa del poble com a punt d’emmagatzamatge i distribució de productes en moneda social per a tot els membres de l’EXMA i d’altres Ecoxarxes. La idea inicial és fixar un dia al mes per als intercanvis, però es pretén, en la mesura que hi haja forces disponibles, que es puga fer amb una periodicitat quinzenal, o, fins i tot, setmanal.

CAM01742De moment, eixe dia ja va eixir d’allà una primera comanda de biofertilitzant per part del grup de consum el Rebost l’Espartera, de l’ERAX.

Però perquè aquest projecte d’enxarxament siga possible, s’han de fer algunes feines de condicionament del local: distribuir l’espai, col·locar prestatgeries, muntar el taulell, etc.

Dimecres 30 de setembre, un grup d’ecoxarxeres de La Safor ja vam estar col·laborant amb les nostres companyes de l’Ecoxarxa Marina Alta i de la CooperActiva de Murla, encetant els treballs de posada a punt, com podeu veure en les imatges:

Totes podem ser molt útils col·laborant l’últim dimecres de cada mes perquè el punt fixe d’intercanvi siga una realitat. Podem aportar productes i agafar-ne de les ofertes del rebost, i també podem difondre la iniciativa entre la nostra gent.

Si anem enfortint els vincles entre les nostres Ecoxarxes (EXMA, EXSV i ERAX), no només hi haurà una major oferta de productes en moneda social, sinó que anirem compartint experiènces2cies, creant sinèrgies, i creixent juntes cap a l’autogestió, cada vegada més lliures del sistema especulatiu i competitiu de l’uro.

El proper dimecres, 28 d’octubre, tornarem a Murla.

VOS ANIMEU A PARTICIPAR?

Un pensament sobre “Começa a caminar la CooperActiva, el rebost de l’Ecoxarxa Marina Alta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s