PRIMER ENCONTRE D’ECOXARXES LA SAFOR-MARINA ALTA i PRESENTACIÓ DE LA COL·LECTIVA

El passat 6 de juny férem el primer encontre d’Ecoxarxes La Safor-Marina Alta, i la presentació de la Col.lectiva (nascuda al caliu de l’ecoxarxa SaforVall), però per motius aliens a les nostres voluntats fins ara no hem pogut mostrar-vos fotografies de la trobada.

Perquè a l’hort? Després de demanar permís a diversos consistoris de la Safor per fer l’encontre i després d’altres tantes negatives per part d’aquestos amb l’excusa que “hi ha eleccions municipals”, i després de comprovar que el món s’aturà degut a elles, però no el nostre món, decidírem fer-lo en el terreny cedit a la Col.lectiva en el Real de Gandia.

La veritat es que l’experiència de no dependre de res ni de ningú aliè a nosaltres va ser meravellosa i l’ambient creat fou de molta germanor
Ara sí, ahí va la tira!!..

Aprofitem per agrair la visita de les companyes i companys de l’Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer, del G.A.T.A. Morvedre i de la CooperActiva de Murla.

També volem agrair la presència i la col·laboració de les companyes de l’Ecoxarxa Marina Alta, amb qui anem fent xicotetes passes, i esperem seguir fent-ne més, en el camí de l’enxarxament.

Deixa un comentari