Crida companyes i companyes de l’Ecoxarxa

LogoEcoxarxaHor2ColorsSom un col·lectiu jove, emergent, generat des d’un espai lliure i assembleari que estem construint, pensem que mai deixarà de construir-se i, per tant, té la necessitat de nodrir-se de cadascuna de les persones que el conformem.

El significat de conformar porta implícitament la forma, ser visible, estar present. Per això necessitem presència perquè el que estem creant siga real i present. La idea, l’origen és imprescindible, però ho són més les persones que donem el cos i el pensament per a transformar la idea que està en definitiva al servei de les persones.

Tot açò ve perquè prompte farà un any del primer mercat de l’Ecoxarxa Safor-Valldigna. Hem fet de l’intercanvi una relació econòmica i social que ompli un espai alternatiu i sobre tot vital.

Som un grapat de persones amb idees, força, capacitat i voluntat de compartir i treballar per una altra manera, més humana, d’estar al món i sentir-nos reconeguts. El nostre projecte és viu, té ànima i tot els dies necessita l’alè d’una, d’un, de totes i tots.

“Som, estem i seguirem” si ens vegem al mercat, al camp, a l’assemblea, a qualsevol lloc on pugam intercanviar, compartir una paraula, un pensament, una abraçada, una taronja, un pastís, una mirada,…

Donem senyal de vida per ser, estar i seguir!  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s